Van pup tot volwassen hond

Het is raadzaam om voor uw pup in de socialisatiefase (tot 6 maanden) een afspraak te maken voor een kennismaking in de trimsalon zodat uw pup kan wennen aan de ruimte, geluiden en aan het feit dat een ander dan het baasje aan hem/haar zit. Ook kan ik u dan uitleggen hoe u de vacht van uw pup het beste kan verzorgen, de duur van zo’n kennismaking ligt tussen de 30-45 minuten, en kost € 35,- 

Leeftijd van de hond en een behandeling

Een trim behandeling kan erg vermoeiend zijn voor hele jonge honden maar zeker voor de oudere hond, ik vraag u dan ook na de behandeling niet te veel inspanning van uw hond te vragen en hem/haar wat rust te gunnen.

Ik geef uw hond de vacht behandeling die bij zijn/haar ras of haartype hoort met een zo optimaal mogelijk resultaat als doel waarbij het welzijn van uw hond voorop staat.

MEER INFORMATIE

Algemeen

Wilt u bijzonderheden zoals een medische afwijking, besmettelijke aandoening, allergie, gedragsproblemen of loopsheid aan mij melden? 

Het is het beste uw hond niet met een volle maag te brengen en hem/haar voldoende uit te laten voor aanvang van de behandeling.

En wilt u uw hond vlo vrij brengen? als ik tijdens de behandeling toch (meerdere) vlooien tegen kom ben ik genoodzaakt uw hond een ‘anti vlo’ behandeling te gegeven en zal de trimsalon na uw hond  grondig gereinigd moeten worden, de kosten a € 15,- voor beide behandelingen zullen dan bij u in rekening worden gebracht.

In geval van klitten in de vacht wordt een meerprijs van €17,50/30 minuten in rekening gebracht.

De afspraak in praktijk

Bij het maken van een afspraak accepteert U de algemene voorwaarden.

Mijn werkwijze

Bekijk hieronder mijn werkwijze, klik op een titel en de uitgebreidere beschrijving verschijnt eronder. 

Bij het brengen van uw dier bekijk ik de vacht, er wordt dan gekeken naar vachttype, vachtconditie, parasieten, en de behandelmogelijkheden, en onmogelijkheden t.o.v uw wensen, vervolgens krijgt u van mij een kostenindicatie.

Daarna neemt u afscheid en ga ik met de behandeling starten. Over het algemeen laten honden zich beter behandelen als de eigenaar er niet bij is zodat ze zich volledig op mij kunnen richten en er rust heerst in de trimsalon, het is wel prettig als u tijdens de behandeling telefonisch bereikbaar bent.

Een trim behandeling bestaat uit wassen/drogen/vachtverzorging, nagels knippen, oren reinigen, tandsteen verwijderen en indien nodig anaalklieren legen. Na de behandeling wordt er een foto gemaakt en digitaal opgeslagen, zodat ik voor elke vacht behandeling kan streven naar een min of meer zelfde resultaat.  

U haalt uw hond vervolgens op een afgesproken tijd of na een telefoontje van mij weer op.Indien u zich eerder dan afgesproken of gevraagd bij te Trimsalon meldt kan het voorkomen dat ik de behandeling niet af kan ronden omdat uw hond vanaf dat moment o.h.a niet meer de rust kan vinden om mij verder te laten werken. 

(*) bij ontklitten wordt € 17,50/30 minuten aan meerprijs doorberekend op het standaard tarief!

Let op! Bij ernstig vervilte vacht kan de prijs bij een hond oplopen tot €200 voor de totale behandeling.

Dit omdat ik qua tijd dubbel zo lang bezig ben en de gebruikte materialen vervangen moeten worden.

Dit alles draagt bij aan een hoger tarief.

Vervilte vacht en klitten zijn zeer pijnlijk voor de hond en is vaak ook spoed. Ik probeer dan ook zsm een behandeling tussendoor in te plannen in belang van de hond.

We spreken nog even door hoe uw dier de behandeling heeft ervaren en of alles naar wens is, indien u namelijk niet (geheel) tevreden bent kan ik ter plekke nog iets bijwerken zodat u toch tevreden de deur uitgaat. Achteraf kunt U geen aanspraak meer maken op het resultaat van de behandeling.

Betaling geschied bij het ophalen van uw hond.

Bij vergeten afspraken, of niet tijdig afmelden (uiterlijk 24 uur  voor aanvang van de afspraak) ben ik genoodzaakt  de behandelkosten alsnog bij u in rekening te brengen omdat ik de voor u ingeplande tijd niet op zo’n korte termijn in kan vullen met een andere klant. 

AFSPRAAK MAKEN

Als u onderstaand formulier invult en in het tekstvak uw voorkeursdagen en tijden noteert, zal ik zal ik zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail een afspraak met u maken.